Nog één bijeenkomst te gaan! Pak je laatste kans…


Clubman Jaap de Haan presenteert de bijdrage van zijn groep

 

Woensdag 4 april stond de tweede van in totaal drie strategiesessies op het programma in het kader van het project Verenigingsondersteuning. Wederom onder begeleiding van Lutger Brenninkmeijer van NOC/NSF.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 14 maart hebben we geprobeerd het DNA van RODA '46 te beschrijven. Dit om antwoord te krijgen op vragen als: wat voor club zijn we nu eigenlijk en welke kenmerken horen daarbij? Vorige week woensdag was tijd de volgende stap te zetten en de blik op de toekomst te richten. Zowel plenair als in groepsverband werd er gediscussieerd over wat voor club willen we nu eigenlijk willen zijn, wat onze droom is en welke uitgangspunten en voorwaarden daarbij horen?

Op basis van de uitkomsten van de eerste sessie werd er over de onderstaande onderwerpen uitgebreid gesproken.

· Voetbal

· Identiteit

· Cultuur

· Communicatie

· Accommodatie

· Organisatie & Beleid

Het werd een bijzondere avond met veel waardevolle input vanuit de aanwezigen! Input die we de tijdens de volgende bijeenkomst gaan proberen om te zetten in concrete plannen en acties.

Ben je nog niet bij één van de vorige sessies aanwezig geweest, meld je dan zeker aan. Dit is je laatste kans! Ben je wel bij (één van) de vorige bijeenkomsten geweest en heb je je nog niet aangemeld voor de laatste workshop op 18 april? Ook nog even doen natuurlijk!

Ondanks de vele positieve reacties op dit project, zien veel leden (nog) niet de noodzaak om deel te nemen aan de bijeenkomsten. En dat is jammer, heel jammer eigenlijk, want dit is een unieke kans voor ons allemaal om over de toekomst van onze vereniging mee te praten.

Dus, heb jij een mening, een droom die wilt delen? Of wil je gewoon meekijken en luisteren? Kom woensdagavond 18 april om 19:15 naar de kantine!Schrijf me in.jpghttps://roda46.typeform.com/to/sMruOd

 

Met sportieve groeten,

Onno Schneiders
Algemeen Voorzitter