Project Verenigingsondersteuning: al 200 ingevulde enquêtes!


Vorige week maakten we bekend dat we als club genomineerd zijn om deel te nemen aan het project Verenigingsondersteuning van Rabobank en NOC/NSF. Dat betekent in het geval van RODA ’46 dat we vanuit NOC/NSF ondersteuning gaan krijgen om het thema ‘Betrokkenheid’ invulling te geven. In datzelfde bericht stond ook de oproep om deel te nemen aan een korte enquête en om je aan te melden voor één van de ontmoetingsavonden.

Het goede nieuws is dat in de eerste paar dagen al ruim 200 leden de moeite hebben genomen om de enquête in te vullen! Dat geeft al mooie en interessante inzichten in hoe er door de leden en andere betrokkenen naar de club gekeken wordt. Heb je de enquête nog niet gedaan?

Doe ‘m dan nu alsnog!

De aanmeldingen voor de bijeenkomsten blijven voorlopig nog een beetje achter, maar hopelijk komt daar snel verandering in!

Wellicht is het goed om op deze plaats iets meer te vertellen over het doel van deze avonden. Onder leiding van NOC/NSF gaan we proberen een helder beeld te krijgen van de identiteit van onze vereniging. Want werken aan ‘betrokkenheid’ kan pas als het duidelijk is waar de club voor staat, wat onze gedeelde waarden zijn, waar we goed in zijn en waar we moeten verbeteren.

Kortom, zaken die niet in een bestuurskamer besproken en besloten moeten worden, maar waarover we breed met elkaar het gesprek moeten opzoeken. En waarbij het van belang is om zoveel mogelijk verschillende meningen en perspectieven verzamelen. Dat doen we op een leuke, open en interactieve manier waarbij elke stem telt!

Graag doe ik daarom nogmaals de oproep om je aan te melden voor één van de bijeenkomsten op 14 maart, 4 april en 18 april!

Meld je hier aan!

Deze uitnodiging geldt voor iedereen die op welke manier dan ook bij de club betrokken is, jeugdspelers, senioren, ouders vrijwilligers en sponsors, iedereen is van harte welkom!

We hopen jullie graag te mogen begroeten!


Onno Schneiders
Voorzitter Roda ‘46