RODA '46 is op zoek naar jouw mening!


PROJECT BETROKKENHEID

Tijdens de eerste bijeenkomst op 14 maart hebben we geprobeerd om in groepsverband het DNA van RODA '46 te beschrijven. Dit om antwoord te krijgen op vragen als: wat voor club zijn we nu eigenlijk en welke kenmerken horen daarbij? Lees hier het verslag!

Ondanks de vele positieve reacties op het traject dat we gestart zijn, zien veel leden (nog) niet de noodzaak om zich in te schrijven voor de bijeenkomsten. En dat is jammer, heel jammer eigenlijk, want dit is een unieke kans voor ons allemaal om over de toekomst van onze vereniging mee te praten. Heb jij een mening, meld je dan snel aan voor de bijeenkomst!

Onze droom

Onder begeleiding van Lutger Brenninkmeijer van NOC/NSF zetten we komende woensdag 04-04 de tweede stap. Dan gaan we op zoek naar wat voor club we willen zijn. Wat is de ultieme droom van RODA '46 en welke ambities horen daarbij? Hoe dat in z'n werk gaat? Bekijk dit filmpje!

Dus, heb jij een mening? Of wil je gewoon meekijken en luisteren? Je bent van harte welkom!
De volgende sessie vindt plaats in de kantine en duurt van 19:30 tot 22:00. Inloop vanaf 19:15 zodat we op tijd kunnen beginnen!

 

We hopen je 4 april weer te zien!

Met vriendelijke groeten,
Onno Schneiders
Algemeen Voorzitter RODA '46