Dames Roda'46 falen tegen laagvlieger Raalte

Roda da1 - Raalte da1 1-4

Vandaag stond de wedstrijd tegen Raalte op het programma, thuis om 14.00uur. Op papier zouden we dit moeten kunnen winnen aangezien zij laatste staan. Ook hadden we Bente uit de me2 als pupil van de week dus dat moest goed komen.

Al tijdens de warming viel op dat we niet scherp waren. We waren niet geconcentreerd, niet scherp en niet fel genoeg. Zodra de wedstrijd begon namen we deze modus helaas mee en dit resulteerde al snel in een 1-0 achterstand. Raalte neemt een corner en die draait zo het goal in. Oké, een beetje beduusd maar hopelijk zijn we nu wakker en kunnen we het tij keren.  Hier leek het wel even op toen Nikol goed doorging op de keeper en als een duvel uit een doosje er vandoor ging met de bal. Ze maakte het nog even spannend door niet te schieten maar de bal over de lijn te lopen, maar hij zat! 1-1! Terug in de wedstrijd! Niet dus.... Binnen no time breekt Raalte uit met hun ondertussen welbekende steekpass en het is 1-2. Rust.

Over de tweede helft kan je een hoop zeggen maar laten we het er op houden dat we als team gewoon echt collectief gefaald hebben op 1 iemand na. Julia uit de A1, meisje je hebt echt goed gevoetbald! Helaas heeft zij door een blessure het veld moeten verlaten.
Het werd 1-3 en daarna 1-4, er viel voor Roda niks te halen vandaag. Deze nederlaag is binnen gekomen als een mokerslag en maakt duidelijk dat we aankomende week alles op alles moeten zetten op de training om volgende week zondag als collectief te knallen en de punten mee naar Leusden te nemen!

Julia bedankt voor het meedoen en Bente bedankt voor je aanmoediging. We hopen dat je ondanks deze nederlaag toch een leuke dag hebt gehad. volgende week staan de dames er weer en gaan we vol voor de overwinning!!