Roda'46 Da1 doet zich tekort tegen Gelre Da2

Roda 46 vr1 - FC Gelre vr2 1-1

Vandaag mochten we weer eens een keer een wedstrijd voetballen. FC Gelre stond op het programma, waar we de uitwedstrijd met 3-2 gewonnen hadden. Door ziekte en afwezigheid hadden we Rachel en Mai van de meisjes A tot onze beschikking.

We begonnen de wedstrijd scherp, en er werd goed gecombineerd. Geloof het of niet, maar zelfs Rein was tevreden en genoot van het voetbal. Na een goede bal van Dais kon Sam alleen op de keepster af. Helaas stond haar vizier niet scherp en stuitte ze op de keepster.

Sam kreeg enkele minuten later een herkansing, en dit keer miste ze niet. 1-0. Het laatste kwartier zakte we wat in, zodat FC Gelre een beetje in hun spel kon komen. De enige kans die ze de eerste helft kregen was uit een corner, waarbij Nathalie de bal in haar handen gekopt kreeg.

De tweede helft was ook Roda weer de bovenliggende partij. Helaas bleven doelpunten uit. Sam werd gewisseld voor Nikol en voor Simone in de plaats kwam Rachel. Ook Rachel kleunde er lekker in, bedankt voor het meespelen!

Door een misverstand tussen Dais en Nathalie werd er helaas nog de 1-1 gespeeld. Meike, die hard gewerkt had, werd gewisseld voor Mai. Ook Mai kan goed meekomen met het 1e, ook bedankt!!!

We hadden nog wat mogelijkheden op de 2-1, waaronder een bal op de lat vanuit een vrije trap van Dais vanaf ongeveer een meter of 25. De terugvallende bal kon helaas niet binnengeschoten worden en werd van de lijn gehaald door een speelster van FC Gelre. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 1-1.

We bedanken Rachel en Mai voor het meespelen, en Unilac voor het zijn van de balsponsor.