Roda'46 Vr2 laat winst glippen tegen Houten

Roda'46 Dames2 in de pauze van de wedstrijd tegen Houten

(Voorlopig?) laatste wedstrijd Kim Visser

RODA'46 VR2 LAAT WINST GLIPPEN TEGEN HOUTEN, 2-2

Vandaag hadden we de wedstrijd tegen Houten, waar we de vorige wedstrijd 0-3 tegen verloren. Een goede kans om die punten terug te pakken dus! Het waaide wederom lekker hard en het was lastig om de snelheid van de bal in te schatten. Toch wist Tineke in de 14e minuut na een goede voorzet van Mirjam de 1-0 erin te leggen.

De verdediging stond sterk de eerste helft en de dames van Houten kregen vrijwel geen kansen. Waar het aan kansen schortte bij Houten had Roda er genoeg. In de 41e minuut legde Mirjam de 2-0 erin, dit keer na een voorzet van Tineke (of was ie tóch van Carmen, Tien?). Met deze stand gingen we de rust in, waar net als elke week het enorm inhoudelijke tactiek-praatje van Ellen zorgde voor een scherpe start aan de tweede helft. Manon, Lisa en Nathalie waren erin gekomen voor Patricia, Djoeke en Carmen.

In ongeveer de 60e minuut wist Houten door de verdediging te breken en viel de 2-1. Rond de 90e minuut floot de scheids nog lang niet af en wisten de dames van Houten er nog een in te leggen vanuit een corner, met behulp van de wind: 2-2. Met deze stand werd er in de 100e minuut afgefloten.

Helaas, einde van de winnende reeks van de dames. Volgende week hebben we een inhaalwedstrijd tegen de dames van FIT, daar hopen we de punten weer vandaan mee naar Leusden te nemen.
Toevoeging!

Helaas spelen we die wedstrijd zonder Kim, die vandaag haar laatste wedstrijd speelde. Kim, geniet van je zwangerschap topper!