Bijzondere en leuke zaterdag voor de Mini's en Kiddies


Het was een bijzondere zaterdag voor de Mini's en Kiddies van Roda'46. Twee teams hadden zich opgegeven voor een toernooi bij Delta Sports '95 in Houten. Voor de thuisblijvers was er een toernooi georganiseerd bij Roda'46 in Leusden.

Leusden

Het toernooi in Leusden begon om 10 uur. Voor de meeste mensen een mooie tijd. Er waren vier teams gevormd. Het ging er - zoals elke week - weer fanatiek aan toe. En er werden weer veel doelpunten gescoord. De ene nog mooier dan de anderen. De onderlinge wedstrijden werden afgesloten met penalty schieten. Bondscoach Sander stond op doel en die bewees dat hij goed keepen kan. Toch gingen er nog veel penalty's in het doel.

Nick was jarig en deelde heerlijke koeken uit. Natuurlijk werd er gezongen voor de jarige Nick. Speciaal voor Pasen was er na  afloop voor alle aanwezige kinderen een doosje met (kunst)eieren. Deze eieren kunnen worden geverfd of verstopt. De doosjes waren beschikbaar gesteld door de Readshop in Doorn.

Houten

Vandaag hebben twee teams van onze mini's en kiddys meegedaan aan een toernooi bij Delta Sports 95 in Houten. Het was vroeg verzamelen bij Roda. Maar wat hebben de kids genoten. Voor het eerst op een iets groter veld met grote goals en een keeper. Met wisselende resultaten werden er vier wedstrijden gevoetbald.

Mini's in Houten.jpg

Kiddies in Houten.jpg