Champions League naar Roda’46 O8 & O9 met Wintertoernooi!


Het is bijna zover. De winterstop. Een periode van vakantie en feestdagen, maar voor velen ook een periode waarin er niet in competitieverband wordt gevoetbald. Vanuit Roda’46 willen we alle JO8 en JO9 spelers de kans geven om tijdens de winterstop mee te doen aan een 1-daags Wintertoernooi op 21 januari, om weer lekker met je leeftijdsgenoten op een sportieve manier voor te bereiden voor de tweede seizoenshelft.

Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. De organisatie zal dan op basis van alle inschrijvingen gelijkwaardige teams proberen te maken. Oh ja, elk team krijgt de naam van een Champions League team. Het is dus ook je kans om bijvoorbeeld voor Chelsea, Juventus of Real Madrid te spelen!

Schrijf je voor 31 december in door je naam en het elftal waar je normaal in speelt door te geven aan rik.moed@live.com.

Omdat vele handen licht werk maken, is het noodzakelijk dat ouders op de dag zelf willen helpen - aanmelden hiervoor kan via hetzelfde email adres. Denk aan coach, spelbegeleider, veld uitzetten/opruimen, limonade klaarzetten of omroeper. Ook voor ouders is het dus een unieke kans om een Champions League team te coachen of te begeleiden en zeg nu eerlijk, wanneer krijg je de kans om Real Madrid of Manchester United of een ander top team te coachen!

Hieronder nog wat handige informatie die je moet weten:

  • Het toernooi wordt op zondag 21 januari tussen 10:00-13:00 gespeeld.
  • Inschrijving is individueel, je krijgt dan begin januari te horen in welk team je zit en met wie.
  • Het toernooi is voor JO8 en JO9, maar spelers uit deze leeftijdscategorieen spelen niet tegen elkaar.
  • Er wordt gespeeld met de gebruikelijke 6x6 regels (http://www.roda46.nl/jeugd/leeftijdscategorie%C3%ABn/o8-o9-en-o10/ )

De ouders en opa’s en oma’s zijn bij deze van harte uitgenodigd om van het voetbal te komen genieten. Er is tijdens het toernooi Koek & Zopie tent aanwezig voor de inwendige mens.

Laat je voor de 31e weten of je zondag 21 januari komt?

 

De wintertoernooi organisatie,

Erik & Kees & Patrick & Marijke & Rik