Geen wedstrijden voor Mini's en Kiddies op 21 okt


 

 

Beste ouders/verzorgers van de Mini’s en Kiddies

Komende zaterdag (14 oktober) de 4e speelochtend. Graag 08.30 uur aanwezig zijn.

Omroepster of omroeper:
Wouda Visser en Tineke Bouwheer

MK0004 News.jpg

Limonade:
We hebben nog een dringende  oproep voor limonade moeders en vaders opgeven kan op 06-15260574 bij Wouda Visser

Teamindeling
We kijken komende zaterdagochtend hoeveel kinderen er uiteindelijk zullen zijn ivm de vakantie en beslissen dan hoe we de teams door elkaar husselen.

MK0002 News.jpg

Nieuwe speelronde:
28 oktober gaan we al starten met een nieuwe teamindeling, omdat op dit moment de hoeveelheid en kinderen en het spelniveau per teams erg verschillen.

Tenues
Alle tenues kunnen zaterdag bij de huidige Bondschoach ingeleverd worden en dan krijgen de kids de 28e weer nieuwe tenues.

Afmelden
Mocht je kind een keer niet kunnen, meldt hem of haar dan af bij de bondscoach, hun telefoonnummer staat bij de teamindeling.

Herfstvakantie

ZATERDAG 21 OKTOBER ZIJN ER GEEN WEDSTRIJDEN VOOR DE MINI'S EN KIDDIES

WOENSDAG 18 OKTOBER IS ER GEEN TRAINING VOOR DE MINI'S EN KIDDIES.

De landentenues
Je leent de tenues van Roda’46. Ga er voorzichtig mee om. Ze zijn alleen bestemd om op zaterdag mee te spelen. Niet om in te trainen of mee buiten te spelen. Degene die de doeltjes klaarzetten en de velden uitzetten worden verzocht om 8 uur aanwezig te zijn

Ballen voor ingeschreven kinderen
Zodra je kind officieel is ingeschreven heeft hij of zij eenmalig recht op een leren bal. Daarvoor zijn formulieren beschikbaar, waarmee je in de ledenshop  – naast de kantine – een bal kunt ophalen. Is je kind officieel ingeschreven, maar heb je nog geen bal?  Vraag er dan gerust om bij Francis Sandbrink, moeder van Vinn Sandbrink, Colombia

MK0003.jpg


Facebook

De Mini’s en Kiddies van Roda’46 hebben hun eigen Facebookpagina. Het zou leuk zijn als deze pagina ook dit seizoen weer wordt gevuld met allerlei nieuwtjes, foto’s en informatie. De beheerder van deze pagina is dit seizoen Mark Jan Gieben (vader van Lars en bondscoach van Frankrijk).

Het adres van de Facebookpagina is: https://www.facebook.com/miniskiddys

Enthousiast en positief
We maken er met z’n allen een leuk seizoen van. Moedig de kinderen enthousiast en positief aan. Blijf achter de afscheiding. Bemoei je niet met het spelletje. Probeer te helpen waar dat nodig is. Ook na het spelen moet veld 1 weer opgeruimd worden voor de volgende wedstrijden van Roda.

Wij  kijken er weer naar uit, tot zaterdag.

Mark Jan Gieben
Maarten de Vries
Daan Vree
Francis Sandbrink

MK0001.jpg