Inleveren materiaal en kleding op 30 juni


ZPH-kleding en inleveren materiaal

 

Ook komend seizoen krijgen de trainers van de niet-selectieteams weer een jas en trui in bruikleen. De Jas en de trui worden beschikbaar gesteld door ZPH Verpakkingen en Roda ’46.

 

Was je vorig seizoen ook al trainer dan is het inleveren van de kleding is dan niet nodig. Wel willen we de kleding controleren (onder andere op kwaliteit en bedrukking) en vragen we eenieder een bruikleenovereenkomst voor 2018/2019 te tekenen.

 

Wie volgende seizoen geen leider of trainer meer is dient de in bruikleen gekregen jas en trui weer in te leveren.

 

Van leiders of trainers waarvan we na het laatste inlevermoment geen nieuwe overeenkomst of ingeleverde kleding hebben ontvangen gaan we ervan uit dat ze de kleding liever willen behouden.

Conform de bruikleenovereenkomst zal Roda ’46 deze leiders en trainers de ZPH-kleding in rekening brengen. Betaling zal plaatsvinden middels eenmalige incasso op basis van de ondertekende SEPA-machtiging.

 

Op onderstaande momenten is het mogelijk de kleding in te leveren of te laten controleren en een nieuwe overeenkomst te tekenen. 

 

 

Data: voor check en inlevering:

 

27 juni                  van 19.00 tot 21.00

30 juni                  van 10.00 tot 12.00  (tevens inleveren materiaal)

 


Materiaal 

Materialen kunnen zaterdag 30 juni van 10.00 tot 12.00 uur worden ingeleverd. De inlevering vindt plaats bij het "ballenhok" aan het eind van veld 1.
Ook hier geldt datje de spullen kunt behouden als je volgend jaar doorgaat als trainer. Ben je spullen kwijt en wil je dit aanvullen dan ben je zaterdag 30 juni ook welkom.

 

 

De Kleding- en materiaalcommissie

 

teamkleding@roda46.nl