Roda'46 JO17.1 zeker van nacompetitie

MAKKELIJKE ZEGE OP AFC'34

Met nog 1 wedstrijd te gaan heeft Roda’46 JO17.1 zich geplaatst voor de nacompetitie. De ploeg van Jeroen de Zwaan staat in de laatste periode fier bovenaan met 1 punt voorsprong op De Graafschap. In de totaalstand staat onze JO17.1 op een prachtige tweede plek.

Omdat De Graafschap al een periodetitel heeft en Roda'46 JO17.1 tenminste een derde plaats behaald in de reguliere competitie staan de promotie-/degradatiewedstrijden te wachten. Een geweldige prestatie, temeer daar de JO17.1 van Roda zich ook vorig jaar al plaatste voor de nacompetitie.

Afgelopen zaterdag werd AFC’34 uit Alkmaar met 3-1 verslagen. Roda’46 was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende ploeg, maar vooral voor rust had de ploeg moeite het klasseverschil in doelpunten uit te drukken. Bij rust was het slechts 1-0 waar een hogere tussenstand logisch was geweest. In de tweede helft maakte Roda korte metten met de Noord Hollanders, 3-0.