Toestemming geven voor plaatjesactie


Veel ouders hebben wél het toestemmingsformulier ingevuld, maar deze niet bevestigd. CHECK JE MAILBOX (spamfolder) en bevestig je toestemming alsnog!!

Als je geen toestemming hebt gegeven komt jouw foto niet in het verzamelalbum. Tot en met 16 jaar moeten je ouders toestemming geven. Vanaf 16 jaar mag je dat zelf doen

Jij / je ouders kunnen op twee manieren die toestemming geven:

1) Tot en met 8 oktober gemakkelijk online via https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-roda46/ Volg de instructies. Het kost maar 1 minuut tijd. Maak de toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail.
LET OP: Deze kan in de spam terecht komen!

óf

2) Uiterlijk 8 oktober met een formulier. Dat formulier krijg je tijdens de fotosessies in de kantine en kan bovendien hieronder gedownload worden. Jij, of als je nog geen 16 bent je ouders moeten het invullen en ondertekenen waarna je het op 6 of 8 oktober meeneemt naar de fotosessie.

Na afloop van de actie worden al je persoonsgegevens (naam, foto, etc.) verwijderd en je hebt te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (maar als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Download formulier toestemming