Woensdag 12 september: ZPH kleding


De eerste wedstrijden in het seizoen zijn inmiddels gespeeld en veel leiders en trainers lopen inmiddels weer in hun ZPH-kleding! Misschien heb jij één van de sessies gemist? Kom dan aankomende woensdag naar het laatste ZPH-moment voor aankomend seizoen!

Dus: Heb jij nog geen ZPH-kleding, en wordt je trainer of leider van een niet selectieteam? Kom dan naar het laatste ZPH-moment om te kunnen passen. ZPH Verpakkingen en Roda ’46 verzorgen met veel plezier weer een heel jaar een jas en trui in bruikleen voor jou! 

En blijf je dit jaar trainer of leider van een niet-selectieteam en ben je nog niet bij één van de ZPH-momenten geweest?! Graag willen we de kleding controleren (onder andere op kwaliteit en bedrukking) en vragen we eenieder een bruikleenovereenkomst voor 2018/2019 te tekenen. Wie dit seizoen geen leider of trainer meer is dient de in bruikleen gekregen jas en trui waarop het logo van sponsor ZPH Verpakkingen gedrukt is weer in te leveren.

Van leiders of trainers waarvan we na het laatste inlevermoment geen nieuwe overeenkomst of ingeleverde kleding hebben ontvangen gaan we ervan uit dat ze de kleding liever willen behouden. Conform de bruikleenovereenkomst 2017/2018 zal Roda ’46 deze leiders en trainers de ZPH-kleding in rekening brengen, betaling zal plaatsvinden middels eenmalige incasso op basis van de ondertekende SEPA-machtiging.

Datum: Woensdag 12 september

Tijdstip: 19:00-21:00

Locatie: Roda'46 kleedkamer 20 

 

De Kledingcommissie

teamkleding@roda46.nl

 

ZPH logo

ZPH verpakkingen sponsort
de Roda-jeugd met jassen 
en jack