ZPH-kleding voor leiders en trainers van niet selectieteams


Heb jij als trainer of leider dit seizoen in ZPH-kleding gelopen?

Degene die volgend jaar trainer of leider blijft van een niet-selectieteam krijgt van ZPH Verpakkingen en Roda ’46 met plezier weer een heel jaar een jas en trui in bruikleen. Het inleveren van de kleding is dan niet nodig, wel willen we de kleding controleren (onder andere op kwaliteit en bedrukking) en vragen we eenieder een bruikleenovereenkomst voor 2018/2019 te tekenen.

Wie volgende seizoen geen leider of trainer meer is dient de in bruikleen gekregen jas en trui waarop het logo van sponsor ZPH Verpakkingen gedrukt is weer in te leveren.

Van leiders of trainers waarvan we na het laatste inlevermoment geen nieuwe overeenkomst of ingeleverde kleding hebben ontvangen gaan we er vanuit dat ze de kleding liever willen behouden. Conform de bruikleenovereenkomst 2017/2018 zal Roda ’46 deze leiders en trainers de ZPH-kleding in rekening brengen, betaling zal plaatsvinden middels eenmalige incasso op basis van de ondertekende SEPA-machtiging.

Voor nieuwe trainers en leiders van niet-sectieteams organiseren we na de zomer een moment om een jas en trui te passen!

Op onderstaande momenten is het mogelijk de kleding in te leveren of te laten controleren en een nieuwe overeenkomst te tekenen. 

 

Woensdag 27 juni van 19:00 - 21:00

Zaterdag 30 juni van 10:00 - 12:00

 

De Kledingcommissie

teamkleding@roda46.nl

 

ZPH logo

ZPH verpakkingen sponsort
de Roda-jeugd met jassen
en jacks.