ZPH-kleding voor leiders en trainers van niet selectieteams


Heb jij nog geen ZPH-kleding, en wordt je trainer of leider van een niet selectieteam? Kom dan naar één van de ZPH momenten om te kunnen passen. ZPH Verpakkingen en Roda ’46 verzorgen met veel plezier weer een heel jaar een jas en trui in bruikleen voor jou. 

Heb jij als trainer of leider afgelopen seizoen in ZPH-kleding gelopen? En blijf je dit jaar trainer of leider van een niet-selectieteam. Dan krijg je ook dit seizoen van ZPH Verpakkingen en Roda ’46een heel jaar een jas en trui in bruikleen. Graag willen we de kleding controleren (onder andere op kwaliteit en bedrukking) en vragen we eenieder een bruikleenovereenkomst voor 2018/2019 te tekenen.

Wie dit seizoen geen leider of trainer meer is dient de in bruikleen gekregen jas en trui waarop het logo van sponsor ZPH Verpakkingen gedrukt is weer in te leveren.

Van leiders of trainers waarvan we na het laatste inlevermoment geen nieuwe overeenkomst of ingeleverde kleding hebben ontvangen gaan we ervan uit dat ze de kleding liever willen behouden. Conform de bruikleenovereenkomst 2017/2018 zal Roda ’46 deze leiders en trainers de ZPH-kleding in rekening brengen, betaling zal plaatsvinden middels eenmalige incasso op basis van de ondertekende SEPA-machtiging.

Op onderstaande momenten is het mogelijk de kleding in te leveren of te laten controleren en een nieuwe overeenkomst te tekenen of om de ZPH kleding te passen. 

Zaterdag 25 augustus van 10:00-12:00

Zaterdag 1 september van 9:00-12:00

De Kledingcommissie

teamkleding@roda46.nl

 

ZPH logo

ZPH verpakkingen sponsort
de Roda-jeugd met jassen
en jacks.