Jan Mulder stopt nu echt met vlaggen


In 1991 verhuisde Jan Mulder van Amstelveen naar Leusden en lid geworden van Roda. Zijn zwagers (George Nieuwenhuis, Hans Nieuwenhuis en Klaas de Vries) speelden toen namelijk ook (nog) bij Roda’46.

Toen Fred de Smalen stopte is als assistent scheidsrechter na het seizoen 2004-2005 werd er een vervanger gevonden in de persoon van Machiel de Munnik. Door een verandering van werk van Machiel heeft Jan het na twee en een half seizoen overgenomen. Er is toen wel aangegeven, dat men moest verjongen, en afgesproken, dat Jan het seizoen zou afmaken zodat Roda’46 de tijd had om naar een assistent scheidsrechter op zoek te gaan.

Een assistent scheidsrechter is toen niet gevonden en Jan had er eigenlijk best plezier in en dat is zo gebleven.

Jan vindt dat nu het tijdstip is gekomen om de vlag over te dragen aan een opvolger en hoopt, dat de nieuwe assistent scheidsrechter het met net zoveel plezier en passie zal doen, als hij het de afgelopen jaren heeft gedaan.

Naast en vlaggen heeft Jan diverse taken andere taken vervuld, o.a. enige jaren lid van zaterdagcommissie (wedstrijdsecretaris) en verenigingsscheidsrechter (diverse oefenwedstrijden wedstrijden van Roda’46 1 gefloten). Op dit ogenblik is Mulder nog actief als recreantentrainer, organisator van de oliebollentraining en en de quiz.

Helemaal verloren voor Roda’46 gaat Jan niet want hij heeft toegezegd het aankomende seizoen de scheidsrechters van Roda’46 1 te gaan ontvangen.

Jan, bedankt, namens iedereen van de Zaterdagafdeling en selectie. Je was een fantastische vlagger. Eerlijk en betrouwbaar. Maar ook een sfeermaker.

Zoals uit het bovenstaande blijkt zoekt het Technisch Team voor het nieuwe seizoen een assistent scheidsrechter voor het vlaggenschip van de vereniging. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Technisch Team van Roda’46.