Roda’46 Zat1 verliest nipt van hoofdklasser De Meern

Freek van Belzen scoorde de 1-0

Het naar de eerste klasse gepromoveerde Roda’46 Zat1 had dinsdag in hoofdklasser De Meern een pittige oefenpartner. De ploeg van Willem Romp speelde uitstekend, maar verloor, in aanloop naar de competitiestart, toch: 1-2.

In Leusden nam Roda in de 21ste minuut de leiding via Freek van Belzen, maar Solace Uyi-Olaye en Anis Ziani bogen de achterstand om. Keeper Joey Swanink van De Meern voorkwam voor rust twee keer de gelijkmaker.

In de tweede helft kregen beide teams enkele kansen. De ruststand bleef de eindstand.

Komende zaterdag speelt Roda’46 Zat1 op het Burgemeester Buiningpark voor de beker tegen Renswoude. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur. Om 12.15 uur is het duel tussen Roda’46 Zat2 en Jonathan 2.