Roda’46 Zat1 verliest van stug Veensche Boys

Na een gezapige eerste helft tussen Roda’46 Zat1 en Veensche Boys 1, waarin beide ploegen weinig tot geen kansen kregen, volgde een veel leukere tweede.

Direct na rust nam Roda’46 het initiatief in het bekerduel. Na een minuut of vijf had de thuisclub een penalty moeten hebben toen een speler in de heupzwaai werd genomen. Roda creëerde echter genoeg kansen en het wachten was op een doelpunt. Maar zoals vaker: als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel. Na een minuut of twintig werd het  0-1.

Roda ging op zoek naar de gelijkmaker. Ondanks stug verdedigen van Veensche Boys kwam het doelpunt toch. Mike Maas maakte de  1-1. Maar zo’n tien minuten voor het einde maakte Veensche Boys toch nog de winnende goal, 1-2.