Voorbeschouwing Roda’46 1 – CDW 1


Zaterdag 2 december a.s. speelt de zaterdag 1 tegen SV CDW (Sportvereniging Combinatie Dorestad Wijk bij Duurstede) uit Wijk bij Duurstede.

Het is volgens mij voor Roda’46 de eerste keer dat er in competitieverband tegen elkaar gespeeld gaat worden.

CDW komt sinds het seizoen 2016 -2017 uit in de tweede klasse en eindigde vorige jaar in de tweede klasse F op een keurige 6de plaats, na het kampioenschap van een jaar daarvoor. Dit seizoen doen de rood blauwen van trainer Joost Kooiman het een stuk minder. Uit de eerste 9 wedstrijden werden 4 punten behaald.

Roda’46 lijkt de weg naar boven te hebben ingeslagen, het team van trainer Willem Romp is al 6 wedstrijden ongeslagen, waaronder 2 bekerwedstrijden. VVZ’49 Soest en TOV uit Baarn werden in de laatste twee competitiewedstrijden met speels gemak aan de zegekar gebonden.

Kan Roda’46 de opgaande lijn door trekken en met een overwinning van het veld stappen?

Supporters van Roda’46 kom de spelers aanmoedigen deze wedstrijd, de spelers zullen uw ondersteuning zeker waarderen.

Tijdens deze wedstrijd beschikking we ook weer over ballenjongens/meisjes, zij komen uit JO10-
De wedstrijdbal is aangeboden door VCM uit Leusden. VCW Leusden is gecertificeerd opleider voor Transport & Logistiek. Voor informatie zie: www.vcmleusden.nl.

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter de heer AWJ van den Boogaard uit Amersfoort en het aanvangstijdstip is 15:00 uur.

 

Om 12:30 speelt Roda’46 2 thuis de belangrijke wedstrijd tegen DHSC 2 in de reserve eerste klasse.