Voorbeschouwing Roda’46 1 – FC De Bilt 1


Zaterdag 10 februari 2018 a.s. speelt de zaterdag 1 de thuiswedstrijd tegen FC De Bilt 1.

FC De Bilt is een fusieclub en op 12 juni 1997 ontstaan uit de verenigingen BVC, FAK en SV Bilthoven. Sinds het seizoen 2014 -2015 komt FC de Bilt uit in de tweede klasse, vorig seizoen werd in de tweede klasse B op een derde plaats behaald, en wist het de tweede periode te winnen. Dit seizoen staat het elftal onder leiding van Alain Hijman en tot dit moment hebben zij evenveel punten behaald als Roda’46. In De Bilt wisten de mannen van trainer Romp in de laatste minuut de meer dan verdiende gelijkmaker te produceren, waardoor er met een 2-2 gelijkspel naar Leusden werd vetrokken.

Afgelopen zaterdag speelde Roda’46 toch wel teleurstellend met 1 -1 gelijk tegen CJVV uit Amersfoort. Ook de Bilt speelde gelijk en wel met 1-1 tegen CDW.

Kan Roda’46 de teleurstelling van vorige week van zich afspelen en met een overwinning van het veld stappen?

Supporters van Roda’46 kom de spelers aanmoedigen deze wedstrijd, de spelers zullen uw ondersteuning zeker waarderen.

Tijdens deze wedstrijd beschikking we ook weer over ballenjongens/meisjes, uit welk team deze komen is op dit moment nog niet bekend.

De wedstrijdbal is aangeboden door Mixed Hockeyclub Leusden (www.MHCLeusden.nl).

De hockeyclub bestaat in oktober van dit jaar 45 jaar en dit lustrum heeft als hoofdthema “verbinden”. Daarbij hoort ook de verbinding tussen de 2 grootste sportverenigingen van Leusden. MHCLeusden wenst Roda namens haar 1300 leden alles succes toe en continueren graag de goede samenwerking.

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter P van Klinken uit Driebergen en het aanvangstijdstip is 15:00 uur.

 

Om 12:30 speelt het op de tweede plaats staande Roda’46 2 thuis de belangrijke wedstrijd in de reserve eerste klasse tegen Valleivolgels 2 uit Scherpenzeel.