Balsponsor Fundament Makelaars interview


In december zou Fundament Makelaars balsponsor zijn voor Roda zo1 – Vreeswijk zo1. Deze wedstrijd werd helaas afgelast. Voor de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen MSV ’19 zo1 van begin deze maand stonden de heren van Fundament Makelaars alsnog in het programmaboekje als balsponsor. Per abuis is dit interview echter niet op de site verschenen. Tot nu. Bij deze alsnog: Balsponsor Fundament Makelaars.

* Wie zijn de eigenaren?

Mark Roos en Reinier Veenendaal

* Waar kunnen we Fundament Makelaars vinden?

Ons kantoor is vanaf 1 april dit jaar gevestigd in het mooi verbouwde Business Center Leusden. Een erg leuke locatie met voornamelijk plaatselijke ondernemers. Uiteraard ook www.fundamentmakelaars.nl, Funda.nl en met onze borden in de voortuinen van onze (toekomstige) klanten in de regio Leusden en Amersfoort.

* Wat maakt jullie bedrijf (én vestiging) uniek?

We zijn veruit de jongste makelaars in Leusden, haha! Dit jaar gestart met een frisse blik en aanpak. Wij zijn niet de makelaar met een uitgeprinte foto van jouw woning in de etalage, die wacht tot de juiste koper langs wandelt. Wel zorgen we ervoor dat jouw woning doelgericht bij écht geïnteresseerden onder de aandacht wordt gebracht. Dit is ook de reden dat wij niet een ‘traditioneel’ kantoor zijn met een winkelfunctie. Kun je dan niet bij ons op kantoor langskomen? Natuurlijk wel. Maar we komen net zo lief bij jouw thuis.

* Waarom sponsoren jullie een bal?

Omdat John Dee het op het juiste moment vroeg. Na een paar biertjes op een tennisavond. Dan is het moeilijk ‘nee’ zeggen.

* Hoe volgen jullie de uitslagen van het eerste van Roda zondag? 

Om eerlijk te zijn; vrijwel niet. Ik (Mark) loop pas anderhalf jaar rond op Roda ’46 en heb (nog) geen betrokkenheid met het seniorenvoetbal.

* Wat is jullie (als bedrijf) of jou (als persoon) connectie met Roda '46? 

Als bedrijf sponsoren we het JO8.2. Dat team is ook direct mijn (Mark) betrokkenheid met Roda ’46. Hier speelt mijn zoon Tijme en daarbij train ik het team op woensdag.

* Wat heb jij zelf met voetbal?

We zijn beide aandachtig volger van de Eredivisie met ieder zijn voorkeur voor een ander team; AJAX en PSV. Altijd leuk op de maandagochtend. Daarnaast heb ik (Mark) jarenlang actief gevoetbald bij met name A.F.C. Quick 1890.