Nacompetitie Zondag 2 en 3

Het tweede en derde van de zondag spelen beide in de nacompetitie voor promotie. Het tweede richting reserve 1e klasse en het derde naar 2e klasse.

Zondag 2

Na een 2-1 overwinning na verlenging op Nieuw Utrecht 2 heeft het tweede de finale ronde bereikt. De eerste wedstrijd was geëindigd in 2-2 na een 2-0 achterstand. In de tweede wedstrijd kwam Roda door Yosri ditmaal wel op een voorsprong. Tegenstander kwam echter op 1-1, waardoor verlenging nodig was. Hierin scoorde Peter de winnende.

In twee wedstrijden moeten ze nu met tweede van Sporting'70 uitgaan maken wie promoveert. Op tweede pinksterdag is de eerste wedstrijd in Utrecht en een week later is de return in Leusden.

Zondag 3

Het duurde tot vrijdag voordat eindelijk bekend werd (uitsprak tuchtzaak andere poule) tegen wie het derde moet beginnen in hun nacompetitie. Het is uiteindelijk MSV'19 2 geworden. Ze beginnen op dinsdag 30 mei om 20:00 uur met een thuiswedstrijd en op tweede pinksterdag volgt dan de terugwedstrijd.

Als deze ronde overleven volgt een tweede ronde op donderdag 8 juni en zondag 11 juni. Hierna is er nog een finale op 18 juni op neutraal terrein.