Nieuwe gezichten bij Roda-Zondag


Rick Tolboom speelt komend seizoen bij Roda-zondag

 

De selectie van Roda-zondag wordt voor het nieuwe seizoen met zeven spelers versterkt. Vier jeugdspelers, twee spelers uit Amersfoort en een speler van FC Horst maakt het aantal “newcomers” compleet.

Verheugend is dat vier spelers uit de Roda-jeugd gekozen hebben voor het zondagvoetbal bij onze vereniging. Deze vier spelers, voor het laatst in de jeugd uitkomend voor de 019-2, spelen al hun hele voetballoopbaan bij Roda’46. Echte Roda-jongens!

Davor Lambrecht, Nick Grootfaam, Bram van Laarschot en Rick Tolboom gaan de selectie van de trainers Igor van Gelderen en Gert van Geeresteijn een positieve impuls geven. Alle vier deze spelers hebben in het afgelopen seizoen al hun debuut in Roda1 gemaakt. Roda’46 en natuurlijk de supporters, gaan nog veel plezier beleven aan deze jonge talentvolle spelers.

De selectie van Roda-zondag wordt ook versterkt met twee andere spelers, die woonachtig zijn in Amersfoort. Nabil Hamiki komt over van VVZA 1 en zal hopelijk een sterke aanwinst zijn. De laatste nieuwe speler voor Roda (zo) is de 25-jarige Lofti Tahar. Roda kijkt uit naar de verrichtingen van deze sterke aanvallende speler. Ransder Shegani komt over van FC Horst. Ransder heeft in het verleden bij de jeugd van Roda gevoetbald, maar woont nu weer in Leusden.

Roda heeft zich het afgelopen seizoen, ondanks de beperkte middelen voor het zondagvoetbal bij onze vereniging, uitstekend staande gehouden. Al ver voor het einde van de competitie speelde het elftal van captain Boudewijn Swier zich veilig. Het nieuwe seizoen zal zeker spannend worden. Hopelijk kan de jonge ploeg de handen van de supporters regelmatig op elkaar krijgen.

 

Tekst: Cees Leijenaar