Nuttige oefenwedstrijd bij tweedeklasser Scherpenzeel

Afgelopen dinsdag ging zondag 1 naar Scherpenzeel voor een oefenwedstrijd tegen de gelijknamige club die in de competitie goed meedoet met een tweede plek. Aangezien Rick en Danny v. B. er niet bij waren stonden ook Folkert, Yosri, Marten en Danny D. in het veld. Al snel bleek dat Scherpenzeel voorin  snelle en behendige spelers had. Na 5 minuten was het al 1-0. Roda pakte het daarna wel steeds beter op met soms kleine maar aan het eind van de eerste helft ook grotere kansen opleverde. Na 27 min. was het 2-0 maar vlak voor de rust scoorde Josri na goed aangeven van Ranike. Na de rust wat wissels maar belangrijker, men kwam niet goed uit de kleedkamer. Al heel snel 3-1 en na een uur werd er binnen 5 min. drie keer gescoord. Gelukkig ging het daarna weer wat beter en na een goede aanval werd het zelfs nog 6-2. Een verdediger kon niet anders doen dan de bal in eigen doel werken.