Roda’46 ontmoet zondag Sporting’70 in thuisduel


Na een uitstekende start van de competitie valt het vervolg nogal tegen. In de laatste twee wedstrijden kwam de ploeg niet tot scoren en werden er geen punten behaald.

Een belangrijke pot

Zondag wordt het voor de mannen van trainer Igor van Gelderen een belangrijke pot. Sporting’70 heeft tot nu toe nog geen enkel punt behaald. Vergeet maar dat het een “makkie” wordt. Sporting is een geroutineerde ploeg en kruipt altijd weer naar boven. Zeker na een matige competitiestart.

René Versteeg

Trainer bij Sporting’70 is René Versteeg. Een trainer die in het amateurvoetbal een grote ervaring heeft opgebouwd. Het is daarom wel zeker dat hij zijn ploeg zal klaar stomen voor de wedstrijd van zondag.

Selectie compleet?

Is Roda zondag weer compleet? Dat is de vraag. Zondag verliet Zinho Zielhorst geblesseerd het veld, afwachten of hij er zondag weer zal staan. Naar verwachting zijn Boudewijn Swier en Rico den Ouden opnieuw van de partij. Bovendien is nieuwkomer Clayton Jansen zondag bij de selectie.

Pupil van de week

De pupil van de week is deze maal Olivier van Splunter. Olivier is een enthousiaste speler uit de O9-2. Zijn trainer uit dit elftal is Sander van Eeden.

Olivier zal de aftrap van deze belangrijke wedstrijd verrichten.

3e helft

Hopelijk bezoeken vele bezoekers de wedstrijd Roda’46 - Sporting’70.  Zoek een plaatsje langs de lijn of op de tribune. Na afloop nog even de “3e helft” doen. Dit is een traditioneel gebeuren in de voetbalwereld. Ook bij Roda (zon) is dit sfeervolle fenomeen niet meer weg te denken. Daar mag u niet ontbreken.

Bijzonderheden

Roda’46 tegen Sporting begint om 14.00 uur. De scheidsrechter is de heer Roberto Carlos van Gom.

Het wordt zondag lekker weer. Een goed idee om de wedstrijd te bezoeken en onze ploeg aan te moedigen. Ze hebben uw steun hard nodig.

 

Tekst: Cees Leijenaar