Roda’46 ontvangt zondag MSV’19

Zondag a.s. staat er voor Roda een belangrijke- en interessante wedstrijd op het programma. Het Montfoortse MSV’19 komt in Leusden op bezoek.

Debutant

Zondag jl leed Roda een teleurstellende- en onverdiende 4-3 nederlaag tegen het veel pratende Edense FC Jeugd. Teleurstellend zeker omdat onze ploeg in de rust nog met 2-1 leidde. De doelpunten in deze 1e helft werden gescoord door JO19.2 speler Davor Lambregts. Davor debuteerde in de hoofdmacht van Roda en deed dat met 2 hele fraaie doelpunten. Wat een debuut!

Hopelijk zien wij Davor Lambregts nog vaker terug in het 1e elftal van Roda-zo.

MSV taaie tegenstand

De gasten van zondag, MSV ‘19, zijn altijd al taaie tegenstanders geweest voor Roda. De heenwedstrijd werd nog wel door onze mannen gewonnen, maar dat geeft zeker geen garantie voor de komende wedstrijd. MSV, dat gemakkelijk scoort, zal graag revanche nemen voor de eerder geleden nederlaag.

Punten belangrijk voor Roda

Het wordt tijd dat Roda weer wat punten gaat behalen, want anders breken er lastige tijden aan. Waterwijk, dat op een NC-positie staat, heeft maar 1 punt minder dan de Leusdenaren. De andere concurrent, AS’80, heeft 3 punten in mindering gekregen en maakt het gat met de 13e plaats wat groter. AS’80 uit Almere heeft, na het ontslag van hun trainer grote problemen om de selectie rond te krijgen.

Supportersteun belangrijk voor onze jonge ploeg

Hopelijk komen er zondag a.s. weer veel supporters naar het Roda-terrein. De steun vanaf de zijlijn en tribune is belangrijk voor onze jongens. Ze willen graag een goede wedstrijd spelen en doen er alles aan om dit te realiseren.

Moedig de Roda-ploeg aan. De spelers zijn de supporters daar zeker dankbaar voor.

Pupil van de week

Ook voor de wedstrijd van zondag is er weer een pupil van de week. Deze week valt de eer te beurt aan Floris ter Rahe. Floris is een enthousiaste Rodaspeler, die uitkomt in de JO9.4

Bijzonderheden

Roda’46 tegen MSV’19 begint zondag om 14.00 uur. Veysel Goktepe is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor deze belangrijke wedstrijd.

Na afloop is er weer de befaamde Roda Zondag 3e helft. Stap onze gezellige kantine binnen om gezellig na te kaarten over de wedstrijd.