Roda Zon1 laat winst op Zeist glippen, 2-2

Tien minuten voor het einde van de thuiswedstrijd tegen SV Zeist stond Roda'46 Zon1 met 2-0 voor tegen SV Zeist. Bovendien speelden de bezoekers met 10 man, vanwege een rode kaart. Ogenschijnlijk was er geen vuiltje aan de lucht  voor de roodzwarten. Maar toen scoorde SV Zeist de 2-1. Zeven minuten later tekende oud-Rodaspeler Cedric Sangwa voor de gelijkmaker, 2-2.

Vlak voor de pauze had Mozes Hoppenbrouwer de thuisclub op voorsprong gebracht. Stijn Termeer zorgde een kwartier voor het einde voor 2-0.

Het slotakkoord was echter voor SV Zeist, waardoor Roda'46 twee heel belangrijke punten misliep. Het verschil met SV Zeist blijft door dit resultaat vier punten. Het blijft dus spannend.

Coach Klement mist in de komende wedstrijd Mozes Hoppenbrouwer en Daan Vis. Beide spelers liepen tegen hun zesde gele kaart aan en zijn daarom de eerstvolgende ontmoeting geschorst.