Roda'46 Zon zet zegereeks voort bij ONA'53

Na de wedstrijd in Wageningen tegen ONA’53 vinden we Roda’46 Zon1 op de ranglijst terug op de vijfde plaats. In de strijd om de derde periodetitel staat de Zondagequipe op de eerste plek.

In Wageningen werd het 2-4 en dat was een terechte uitslag. Roda was de bovenliggende ploeg. Na precies een half uur spelen zorgde Mauro Miguel Paulo voor de voorsprong, 0-1. Op slag van rust tekende Stijn Termeer voor 0-2.

In de tweede helft stribbelde ONA’53 nog wat tegen. Dat resulteerde in het aansluitingsdoelpunt van Yordi van Silfthout, 1-2. Maar bijna onmiddellijk werd de marge weer twee doordat Jasper van Dalen scoorde, 1-3.

Het werd nog spannend toen halverwege de tweede helft Hidde Boonstra voor ONA’53 een doelpunt maakte, 2-3. Pas tien minuten voor het einde zorgde Stijn Termeer voor de bevrijdende vierde treffer voor Roda’46, 2-4.