Roda'46 Zon1 doet zichzelf tekort tegen Nederhorst

Vandaag een belangrijke wedstrijd. Bij winst naar de bovenste 5 en bij verlies naar de onderste helft. Roda begon dramatisch. Of het nu aan de zon lag of het nog niet geconcentreerd zijn maar in de 1e minuut kon Nederhorst zo doorlopen en schieten zonder dat iemand maar iets deed. Roda was daarna toch wat van slag. Helaas na ongeveer 20 minuten een nieuwe domper, 0-2. Daarna werd Roda wakker en creëerde het kans op kans. Pas in de 44e minuut 1-2 door Mozes. Helaas gaf men na de aftrap opnieuw een goede kans weg aan Nederhorst, 1-3 met de rust dus.

Hoewel op de inzet van de spelers niets aan te merken was het allemaal niet zuiver genoeg. De passes kwamen helaas niet altijd aan. In de 68e minuut scoorde Nederhorst opeens 1-4. Roda ging alles op de aanval gooien door een verdediger te wisselen voor een aanvaller. Dat had wel resultaat. In de 74e minuut 2-4 door Mozes en in de 79e minuut zelfs 3-4 door Leon. Men probeerde nog verder door te drukken en Mauro kreeg in de laatste minuut nog een goede kans op de gelijkmaker maar het lukte niet. 3 kostbare verliespunten dus.

Nu donderdag thuis bekeren tegen TOV en dan zondag uit de derby tegen Quick. Een spannend weekje dus. Hopelijk dan met wat minder fouten en meer mazzel.