Roda'46 Zon1 gunt Ronald Cornet zege

Afgelopen zondag speelden de voetballers van Roda’46 hun laatste wedstrijd van het seizoen. De  spelers van Roda’46 hadden zich ongetwijfeld een andere slotontmoeting voorgesteld. Roda’46 blameerde zich door te verliezen van het onderaan staande Vreeswijk. De club uit Nieuwegein had deze competitie nog geen wedstrijd gewonnen. Daar kwam zondag een einde aan. Vreeswijk, de club van oud-Rodatrainer Ronald Cornet, won met 3-2.

In de eerste helft nam de thuisclub al een 2-0 voorsprong door goals van Van der Kleij en Van der Berg. Tien minuten na de rust werd het zelfs 4-0 door Huisman. Dat werd Roda’46 iets te gortig. De Leusdenaren zetten aan, waardoor er kansen kwamen. Maar verder dan doelpunten van Boudewijn Swier en Mozes Hoppenbrouwer kwam Roda’46 niet.

Het was de laatste wedstrijd van Mozes Hoppenbrouwer (naar VVZA), Calvin Nenger (AFC Quick) en Ranike Mota (die stopt).