Roda'46 Zon2 begint met gelijkspel

Na een spannend slot van de competitie waarbij in laatste wedstrijd degradatie wedstrijden werden ontlopen moest het tweede aantreden in de nacompetitie voor promotie.

Tegen de nummer 12 van de reserve 1e klasse, het tweede van Nieuw Utrecht begonnen ze in de eerste helft niet goed. Ze kwamen dan ook terecht op een 1-0 achterstand. Ondanks dat tegenstander in de eerste helft beter was kregen ze nog wel een strafschop die echter gemist werd.

In de tweede helft werd Roda wel beter, maar kwam toch met 2-0 achter. Hierna gingen ze vol op de aanval en dat leverde door 'weer' een strafschop de 2-1 op. Daarna kregen de bezoekers 2 rode kaarten, waarvan de laatste doordat de bal uit het doel werd geslagen. Wederom dus een strafschop en deze werd ook benut. Hierna probeerde ze nog de winst te pakken, maar dat lukte helaas niet.

Volgende week zondag staat de return op het programma. De wedstrijd in Utrecht zal om 11 uur gespeeld gaan worden.