Roda'46 Zon2 maakt het kampioen SO Soest zeer moeilijk

Het 2e heeft kampioen So Soest laten zweten in een zeer leuke en sportieve wedstrijd.

Roda was in de eerste helft de bovenliggende partij tegen de kampioen, helaas scoorde So Soest in de 47e minuut van de eerste helft de onterechte 1-0. Vlak daarvoor werd Roda een 100% penalty ontnomen door de scheidsrechter.

Na wat complimenten uitgedeeld te hebben in de rust, ging Roda vol goede moed de 2e helft in.

Daar was toch te zien dat Roda maar 1 keer in de week traint, So Soest kreeg door het conditionele "probleem" meer ruimte om te voetballen. Toch maakt Peter door de werklust de 1-1 en werd So Soest zenuwachtig. Roda bleef werken en vechten om een punt te pakken tegen de aanstaande kampioen, maar helaas scoorde So Soest de 2-1.

Roda stapte over naar 3-4-3 en bleef strijden om de 2-2 te maken, maar helaas.

So Soest is hierdoor de terechte kampioen geworden.