Roda'46 zon4 bereikt 1/4 finales

Het vierde van de zondag moest in de 1/8 finale van de beker op woensdagavond spelen tegen het derde van JSV Nieuwegein op veld 6. Na een goede wedstrijd afgelopen zondag tegen Kampong die met 2-0 werd gewonnen en waardoor kampioenschap bijna niet meer mis kan gaan, gingen ze vol goede hoop de wedstrijd in.

Het werd van Roda kant echter niet zo'n hele goede wedstrijd. Bij de eerste uitval na ongeveer 10 minuten kwam JSV zelfs op een 1-0 voorsprong. Pas net voor rust kwam het vierde gelijk. Ook na rust ging het niet soepel bij Roda, maar uiteindelijk werd nog wel de 2-1 gemaakt. Door dit resultaat heeft het vierde zich geplaatst voor de 1/4 finales van de beker. Volgende tegenstander en speeldata is nog niet bekend.