Verrassende en verdiende overwinning Roda'46 Zon in beker.

Gisteravond moest het eerste thuis tegen zaterdag 2e klasser TOV uit Baarn dat het in hun klasse ( waar ook Roda zaterdag in speelt) goed doet. Bij beide teams waren spelers afwezig maar de spelers die er waren maakten er een leuke en spannende wedstrijd van. Helaas bleek het licht op veld 1 niet meer volledig aan te gaan zodat er op veld 3 gespeeld moest worden.  Gelukkig kreeg Anne het licht om 20.45 uur weer aan de praat zodat toch nog alle teams konden trainen. Roda zondag voelde zich wel thuis op veld 3. Er werd vanaf het begin met veel passie gespeeld en TOV kreeg geen kans om lekker te voetballen. Toen Ethan er in de eerste helft ook nog  fraai 1-0 van maakte werd men duidelijk geïrriteerd. Roda trok zich naar niets van aan en gaf ook geen kansen weg.

In de tweede helft nog 2 mooie aanvallen die heel mooi afgerond werden door Clayton en Jordy betekende zelfs een 3-0 overwinning. Een mooie opsteker voor de derby zondag uit tegen Quick. Trainer Frank Corba van Quick heeft ook deze wedstrijd gezien en is dus gewaarschuwd.

De volgende bekerronde is het weekend van 11/12 november wat eigenlijk een vrij weekend was. Misschien een officiële el classico?  We zullen het zien.