Zondag 7 januari is het weer tijd voor de Quiz !


Vorig jaar hadden we met zondag 6 een verassende winnaar. Dit jaar zal net als bij de WK Darts de spanning te snijden zijn. Favorieten zijn natuurlijk zondag 6, 1en 4 maar de Dames hebben Dirk er weer bij. Ook de 12e man heeft  zich danig versterkt. Tegen 18 uur zullen we het weten. Quizmasters zijn weer Bert, Martijn en Jeroen ( allen voor de 13e ! keer) en Roald alweer voor de 7e keer.

Er zal wederom een muziekronde en afvalronde zijn. Daarnaast voor de  3e keer alweer snert van Snexs met roggebrood en katenspek.  Is traditie dus houden we erin. Daarnaast is de snackbar ook nog open vanaf 12 uur . Om 11 uur is er nog een  onderlinge “strijd” tussen het 3e  en het 4e om de bekende eer.

Om de kosten te dekken uiteraard ook weer een loterij met leuke prijzen van ons welgezinde winkeliers in Leusden. Via een slideshow zullen we deze weer via de tv’s aan jullie presenteren.

Betalen:

De loten graag cash maar voor de rest graag alles via de pin betalen. Het gaat al steeds beter bij Roda maar ook die laatste 25% willen we graag via de pin hebben. Je doet de horeca daar een groot plezier mee.  Alvast  bedankt daarvoor!

Vanaf 13 uur is iedereen welkom en maken we ons op voor de “strijd”.

 

De zondagcommissie ( en andere vrijwilligers deze dag)