Zondag: Wasmeer-Roda'46 altijd goed voor een verrassende uitslag!

De technische staf van Roda'46 Zon1

De wedstrijden van Roda tegen het Hilversumse Wasmeer leveren altijd doelpunten op. Dan weer wint Wasmeer, dan weer Roda. Zondag a.s. zien wij wie nu weer aan het langste eind trekt.

1e Paasdag

Op 1e Paasdag speelden onze mannen thuis tegen Zwaluwen Utrecht. Roda speelde een uitstekende wedstrijd tegen de geroutineerde tegenstander. Uit een goede dieptepass scoorde Mozes Hoppenbrouwer voor rust de 1-0 voor Roda. Mede dankzij enkele geweldige reddingen van doelman Rick Schoonderbeek was dit ook de ruststand.

De 2e helft begon met een sterker Zwaluwen. Maar Roda pakte al snel de draad weer op. Het werd 2-0 na een prachtige aanval opgezet door Ethan van Zwol, een hele fraaie voorzet van Jordy Huurdeman en een afrondende kopbal van Mozes. Een verdiende voorsprong.

Debutanten

Bij Roda debuteerde Nick Grootfaam in het 1e elftal. Nick leverde een puike wedstrijd af tegen deze fysiek sterke tegenstander. In de 2e helft maakte ook Bram van Laarschot voor de eerste maal zijn opwachting in het vlaggenschip van Roda-zondag.

Spits Davor Lambrechts, die in de 2 wedstrijden dat hij voor Roda 1 heeft gespeeld en 4 keer scoorde, moest in de warming-up geblesseerd afhaken. Zijn knie gooide roet in het eten, vertelde een teleurgestelde Davor.

Gestaakt

Jammer, maar zeker ook zeer teleurstellend, staakte de goed leidende scheidsrechter Has uit Edam in de 68e minuut de wedstrijd. De leidsman was het vele commentaar op zijn leiding van de zijde van Zwaluwen Utrecht beu en maakte voortijdig een einde aan de wedstrijd.

Wasmeer

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Wasmeer uit Hilversum op het programma. Een overwinning tegen deze, ook fysiek ploeg, komt Roda goed uit. Helemaal veilig zijn en stijgen op de ranglijst lijkt ons een goed idee.

Wasmeer - Roda'46 begint zondag om 14.00 uur. De naam van de scheidsrechter was bij het ter perse gaan van dit artikel nog niet bekend.

Wasmeer speelt op het terrein van Anna’s Hoeve gelegen aan de Harry Banninkstraat 2 te Hilversum.