Internationale 35+

35+ toernoi.jpg

8e Internationale 35+ toernooi

Op zaterdag 9 juni wordt het 4e Internationale 35+ toernooi gespeeld bij Roda’46. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste 35+ toernooien van Nederland, met dit jaar maar liefst 24 teams uit Nederland, Engeland, Duitsland en België.

Nederland is hofleverancier; naast de traditionele 35+ teams van Roda’46 doen ook SDV Barneveld (titelverdediger), Terschuurse Boys, Arnhemse Boys, NVC Naarden, SEC Soest, Broek op Langedijk, FC Zutphen en SV Achterveld mee.

Uit Duitsland komt Rheingold Emmerich voor de 4e keer naar Nederland; vanuit België verwelkomen we St. Joris Weert en KWES Beverst. Engeland zorgt voor waarschijnlijk vier deelnemende teams, waaronder Inter Mijulie en Muswell Hill FC.

We willen er een echte familiedag van maken; voor de kleinsten is er een springkussen en in de middag komt er een ballonnenclown; voor die iets oudere kinderen organiseren we een panna toernooi. Het toernooi wordt muzikaal ondersteunt door DJ Jesse.

De teams worden goed in de watten gelegd; er wordt een lunch aangeboden als mede een afsluitend buffet. Tijdens het toernooi kunnen de ‘oude mannen’ een beroep doen op de aanwezige fysiotherapeut. 

De volledige commissie bestaat uit: Marco den Ouden, Sander van Eeden, Richard van den Berg, Sander van ’t Veld, Guido Koelstra en Raymond Drost. Aanvang van het toernooi is 10:30 uur en de kantine sluit om 21:00 uur.