Uit toernooien

Opgeven:

Ieder jeugdteam van Roda'46 dient zich zelf in te schrijven voor uit-toernooien. De teamleider is hiervoor verantwoordelijk. Uitnodigingen voor uit-toernooien die de jeugdcommissie ontvangen worden via de coördinatoren doorgezet naar de teamleiders.

Het is gebruikelijk om daarvoor een mail te sturen naar de toernooiorganisatie. In de mail dient de naam van het team, de speelklasse en de naam/het mailadres/het telefoonnummer van de contactpersoon van het team vermeld te worden. Wordt het team geplaatst, dan volgt er een bevestiging vanuit de organiserende vereniging. Het programmaboekje wordt doorgaans een week voor het toernooi (digitaal) verspreid. Bij de bevestiging wordt dit over het algemeen aangegeven.

Hieronder enkele websites waar toernooi uitnodigingen te vinden zijn:

 

Een aantal opmerkingen vooraf:

* Aanmelden=meedoen. Terugtrekken is in principe geen optie, het stelt de toernooiorganisatie voor een groot probleem.

* Veel toernooien zijn in bijzondere weekenden (Pasen, Hemelvaart). Het kan dus zijn dat de kinderen aangeven mee te kunnen doen, maar dat de ouders van die kinderen voor dit soort weekenden andere plannen hebben. Zorg er dus voor (met name bij jonge spelers) dat ook de ouders akkoord zijn met het geplande toernooi.

* De meeste toernooien zijn gratis, een enkel toernooi is dat niet. De eventuele kosten dienen door de teams zelf gedragen te worden.

* Tijdens de toernooien dient er begeleiding vanuit het team aanwezig te zijn. De begeleiding dient er op toe te zien dat de kinderen zich netjes gedragen op het complex van de ontvangende vereniging. We zijn er tenslotte te gast.

Een enkele keer hanteert een toernooiorganisator een sluitingstermijn voor aanmelding. Meestal wordt het principe vol=vol gehanteerd. Dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans is dat je mee kunt doen.


Laatste wijziging: 24-05-2018