RODA 23-1 verliest van ONS Sneek

Na 2 overwinningen in de competitie begon RODA vol overtuiging aan de 3e wedstrijd tegen ONS Sneek.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg RODA een enorme kans om de score te openen. Helaas had de normaal zo makkelijk scorende RODA spits het vizier nog niet op scherp staan.

Dat zelfde gold voor de achterhoede van RODA. Na n kwartier kwam Sneek op voorsprong door wat ongelukkig ingrijpen van de RODA defensie (0-1).

De 2e helft liet een beter beeld zien van de ongekende kwaliteiten en mogelijkheden van de RODA beloften. De roodzwarten zetten alles op alles om de achterstand om te zetten in een verdiende voorsprong.

Ondanks talloze kansen en mogelijkheden voor RODA zat het niet mee. De Sneek keeper hield zijn goal schoon. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd zette RODA alles op de aanval waardoor Sneek uit 2 sporadische tegenaanvallen de 0-2 en 0-3 kon scoren.

Een volstrekt onnodig verlies waar spelers en staf de komende week vast nog wel even op terug zullen blikken voor ze het vizier zullen zetten op de volgende wedstrijd. Dan is RODA namelijk gastheer voor de koploper ACV. Om 12.15 kunt u onze jonge talenten dan opnieuw aan het werk zien op het Buiningpark in Leusden.

Zie voor de mooiste foto’s en wedstrijdverslagen het Instagram account van RODA’46:  Instagram RODA’46 - foto's en video's