Roda’46 O23.3 na penalty’s uitgeschakeld

Zaterdag moesten de mannen van 23-3 voor de beker aantreden tegen S.V. Houten 23-2.  Omdat het eigenlijk winterstop is, waren een aantal basisspelers naar Milaan vertrokken om o.a. voetbal te kijken. Dus werd er een blik invallers open getrokken en stond er een compleet team enthousiaste voetballers te trappelen om te beginnen met zelfs drie toeschouwers langs de lijn. Maar helaas de scheidsrechter bleek nog bij Baarn te rijden dus na overleg met de tegenstander begonnen we een kwartiertje te laat.

De tegenstander speelt hoger, dus werd flinke tegenstand verwacht, maar dat was alleen een gedeelte van de eerste helft van toepassing. Beide teams hadden een aantal kansen maar benutten die niet, dus bij rust 0-0. Al snel in de tweede helft werd de bal door Kaj met een prachtige omhaal uit het doel gehouden en ja hoor, vijf minuten later was het dan eindelijk raak. Pauli kreeg een vrije trap en de keeper hield de bal met beide handen in de lucht tegen en daar stond Birre precies op de juiste plek om de bal op te vangen en hij kopte hem keurig in het doel, 1- 0. Maar helaas waren we maar drie minuten blij want toen scoorde de tegenstander ook, dus 1-1 en dat bleef zo tot het eind van de wedstrijd.

Penalty's dus, voor niemand het favoriete onderdeel maar het moest toch gebeuren. Jammer genoeg werd onze eerste poging door hun keeper tegengehouden dus begonnen we met een achterstand., Uiteindelijk wist de tegenstander er 5 in te schieten en dus ging de winst mee terug naar Houten. Jammer en zeker niet verdiend, maar misschien ben ik een klein beetje bevooroordeeld?