Roda-dames verslaan Schalkwijk, 4-3

Vandaag moesten we de inhaalwedstrijd tegen Schalkwijk spelen. Zonder de geblesseerden Mirjam, Nadine en de afwezige Sanne begonnen we om half 8 op een veld zonder lijnen.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Al snel kwamen we op 1-0 door een mooie intikker van Ellen, die haar eerste Roda doelpunt maakte. Niet veel later kwam een goede corner van Aniek bij Marit terecht en zij schoot hem mooi in het hoekje! 2-0. We gingen door en Nikol gaf een mooie steekbal op Chelsea die na een sprint waarbij niemand haar in kon halen de stand op 3-0 zette. Met deze stand gingen we de rust in.

Roda dacht de winst al binnen te hebben maar niks bleek minder waar. Door een slap begin van stond het binnen 10 minuten op 3-3. Roda werd gelukkig weer scherper en ging opzoek naar het winnende doelpunt. Deze werd in de 70e minuut gemaakt door Nikol. Een goede individuele actie werd netjes afgemaakt. 4-3. Dit was ook de eindstand.

We hebben de punten weer binnen, en dat werd wel tijd. Zondag zijn we vrij maar die week erop spelen we uit tegen Houten.
Bedankt voor het meespelen meiden van MO.19!