Roda'46 Vr1 in de "winning mood"

Madelon scoorde de eerste goal

ELDENIA 2 - RODA 1 2-3

RODA VR1 IN DE "WINNING MOOD"

Vandaag werd iedereen wakker en reikte direct naar hun telefoon om te checken of onze wedstrijd afgelast was. Kunstgrasvelden kwamen via google naar boven, dus de wedstrijd ging gewoon door. 9:15 uur mochten we op Roda zijn.

Na de bespreking vertrokken we richting Arnhem. Daar aangekomen bleek dat de scheidsrechter er nog niet was, en deze zou ook niet komen, aangezien deze doorgegeven had bij de knvb dat hij een knie-operatie ondergaan had. Gelukkig was de scheidsrechter die de vrouwenwedstrijd voor ons floot bereid om ook onze wedstrijd te fluiten! Super!! En wat bleek, het was nog eens een super goede scheidsrechter ook! Alle dank daarvoor. Nu de wedstrijd...

Na een minuut of acht kreeg Madelon de bal in de voetjes gespeeld. Ze speelde een tegenstander uit, en schoot de bal achter de keepster; 0-1!! Al snel was duidelijk dat Eldenia goed voetballend vermogen had, maar wij zaten er vaak goed tussen. Helaas werd het toch 1-1. Maar niet getreurd, de kopjes gingen niet hangen. Hier viel wat te halen, en dat voelden we. Toch moesten we de rust helaas in met een 2-1 achterstand.

In de rust werd Lisa gewisseld voor Nikol. We hadden al snel bedacht hoe we de opbouw van hun moesten verstoren, en in de 2e helft lukte dat dan ook goed! Wij moesten gewoon wachten op hun foutjes.. en die kwamen er! Door een te korte terugspeelbal richting de keepster kon Rowan de bal oppikken en de 2-2 scoren. Nu was het een kwestie van doorpakken. Madelon gaf een mooie pass op Rowan die de bal zo kon inschieten... dit keer stuitte ze helaas op de keepster. Maar... de bal kwam bij dr terug en kon de bal vanuit een redelijk moeilijke hoek in het verlaten doel schieten. 2-3! Dit is ook de eindstand geworden.

Nogmaals bedanken we de scheidsrechter voor het goede fluiten! Konden alle scheidsrechters maar zo goed fluiten!