Dik verdiende overwinning Roda'46 JO17-2

Dik verdiende overwinning Roda'46 JO17-2 Waar Roda'46 JO17-2 afgelopen wedstrijden veel pech had en tegen onterecht puntenverlies aanliep, wisten de mannen van trainer Kyon van Heusden afgelopen zaterdag wel 3 punten te pakken. Valleivogels JO17-1 werd overtuigend verslagen. Roda kwam na een kwartier spelen op voorsprong. Bilal Akachar ging 1 op 1 met de doelman van de Scherpenzeelers en ronde koelbloedig af. Dit bleek een startsein voor een denderende wedstrijd van de rechtsbuiten want een paar minuten later scoorde dezelfde Bilal Akachar de 2-0. Ryan Achterberg wist voor rust de eindstand van 3-0 op het scorebord te zetten. Na rust creërde Roda veel mogelijkheden maar door bekwaam keeperswerk van de doelman van Valleivogels bleef het 3-0. Valleivogels kreeg ook enkele mogelijkheden maar de Scherpenzeelers wisten doelman Chiel Jansen niet te passeren. JO17-2 neemt met deze overwinning de 4e plek in, in de spannende hoofdklasse.