Dik verdiende overwinning voor RODA JO15-1

GROENLO - 8 oktober 2022

In divisie 5 won Roda’46 JO15-1 afgelopen zaterdag met 1-6 van SV Grol afkomstig uit Groenlo. Zie hieronder het verslag van de wedstrijd.

Vandaag was het de tijd om richting Groenlo te vertrekken voor een uitwedstrijd tegen Grol. Vanaf het begin was Roda’46 de baas over de wedstrijd en moest het eigenlijk al na een minuut op voorsprong komen maar helaas werd de 1e kans gemist. Het was wachten op de 0-1 maar ineens lag de bal aan de verkeerde kant in het netje en kwam Grol op een 1-0 voorsprong.

Roda’46 liet zich niet gek maken en ging opzoek naar de gelijkmaker. Dat liet niet lang op zich wachten. Na de voorzet van Ruben was Chahid die scoorde.
Roda ging door waar het mee bezig was en voor rust nog kwam Roda dankzij goals van Jelle en Ruben op een 1-3 voorsprong.

De 2de helft gaf hetzelfde beeld waarbij Roda veel kansen kreeg. Roda’46 won uit eindelijk met 1-6 door goals van Sami en Chahid en Ruben.

Een dik verdiende en mooie overwinning van de JO15-1 van Roda’46 die nu na 3 wedstrijden met 7 punten op een mooie 3e plek staan.

1-1 Goal Chahid (Assist Ruben)
1-2 Goal Jelle (Assist Chahid)
1-3 Goal Ruben (Assist Sami)
1-4 Goal Chahid (Assist Henock)
1-5 Goal Sami (Assist Jasper)
1-6 Goal Ruben (Assist Jasper)

Zie voor de overige uitslagen en stand:   Uitslagen en standen | Roda '46 Leusden (roda46.nl)