Doelpunten festijn voor de 13-3

Eerst even terug naar vorige week. Toen stond in de vroege morgen de uit wedstrijd tegen Woudenberg 13-2 op het programma. Door afwezigheid van onze verslaggever is een verslag uit gebleven. Bij deze dan ook nog even voor onze trouwe volgers de one-liner van deze wedstrijd; In een waar doelpuntenfestijn met een goed voetballend roda dat de focus tot het einde vast kon houden werd het 0-12 en klonk het voetbalwezen weer in de kleedkamer.

Dan weer terug naar afgelopen zaterdag. Vandaag stond cjvv 13-2 op het programma.  Ook in deze wedstrijd zou het belangrijk zijn om de focus vast te houden om zo een goede wedstrijd op de mat te krijgen. Voor de staf was dit vandaag veel belangrijker dan de uitslag. Onder leiding van Arjen van de Belt werd de wedstrijd in gang gefloten.

Na 2 minuten kon de scheids al weer fluiten, het was Nick die voor de 1-0 tekende. Na doelpunten van Liam, Brody, Nick, Mickey, Brody, Senna ging Roda 13-3 met een 7-0 stand aan de thee.

Na de rust was het CJVV dat via een (terechte) pingel de 7-1 maakte. Vervolgens scoorde voor roda nog Joris, Thijmen en Senna wat zorgde voor een 10-1 eindstand op het scorebord. Zo kon het voetbalwezen in de kleedkamer weer uit volle borst gezongen worden.

Complimenten aan CJVV die ondanks de stand het kopje niet lieten hangen!