Einde trainingsseizoen Mini’s en Kiddies


Op woensdag 6 juni hadden de Mini’s en Kiddies de allerlaatste training van het seizoen 2017-2018. En wat voor een training? De jongens en meiden kregen een speciale training. Alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen waren uitgenodigd om mee te doen. Want de kinderen gingen spelen tegen de ouders en grootouders.

De opkomst was fantastisch. Er waren meer dan 60 kinderen gekomen en ook ongeveer 30 (groot-)ouders meldden zich voor deze speciale training.

Er werd begonnen met een warming-up. Daaraan deden niet alleen de kinderen mee, maar ook de ouderen. Vol enthousiasme werd gestart. Daarna werden er drie groepen gemaakt die wat voetbaloefeningen voorgeschoteld kregen.

Vervolgens waren er voetbalpartijtjes op drie aparte velden. Nadat er limonade gedronken was (het was enorm heet op het kunstgrasveld) was er een grote ploeg van alle aanwezige kinderen die speelde tegen alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, enz.

Iedereen deed vol overgave mee. En er werd veel gescoord. Het ene doelpunt was nog mooie dan het andere.

Toen de kinderen tegen het einde de brandweerslang in de gaten kregen ging het helemaal los. Een welkome afkoeling volgde. Menig ouder moest het onder de druk van de brandweerslang ontgelden.

Na afloop werd er nog iets gedronken in de kantine. En toen was het trainingsseizoen voorbij.

Er worden nog wel onderlinge wedstrijdjes door de Mini’s en Kiddies gespeeld. Te beginnen aanstaande zaterdag (9 juni). Dan gaan we weer lods op het hoofdveld van Roda’46.

Het was een leuke en gezellige training. Bedankt allemaal voor jullie inzet. Het was weer een prachtig seizoen.