JO13-1 verliest van BFC

Roda JO13.1 verliest in de derde competitie wedstrijd in de laatste minuut. De wedstrijd begon al snel met een 0-1 achterstand na een gestopte bal van Finn (zie forto) waaruit BFC uit een rebound kon scoren. De 0-2 viel al kort daarna doordat de defensie van Roda niet goed stond en een speler van BFC achter de linies kon kruipen en zo de 0-2 kon scoren. Nadat Roda op scherp gezet moest worden in de kleedkamer kwamen ze al veel scherper terug uit de rust. Ongeveer 10 min na rust wist Ian Floor te scoren (1-2). Ongeveer een paar minuten daarna kreeg Roda een vrije trap mee. Ian Floor met een geplaatst schot ziet de bal op de lat gaan , maar Youri besseling stond op de juiste plek om op de keeper in te lopen en kon vanuit de rebound de 2-2 maken. Ongeveer een halve minuut voor de eindsignaal wilde roda een ingooi nemen maar was er een miscommunicatie met de scheidsrechter en nam BFC snel de ingooi terwijl Roda bezig was met de Scheids en niet goed stond en vanuit de omschakeling wist BFC de winnende te maken.