JO13-1 weer ronde verder in de beker

LEUSDEN - zaterdag 22 oktober 2022

Na een goede reeks wedstrijden in de bekerpoule (winst DCG 3-1, winst IJsselmeervogels 2-3, en winst Dovo 6-2) nam RODA JO13-1 het in de volgende ronde van de beker op tegen RKAVIC uit Amstelveen.  Binnen 20 seconden kwam Roda al op voorsprong door een goede aanval van Youri die de bal breed legde op Ian die 1-0 scoorde. Het spel van Roda was goed in eerste 20 minuten en zo maakte Milan de 2-0. Net voor rust maakte RKAVIC de 2-1. Na rust was het Stan van de Linde die wederom de beslissende maakte. Hij bepaalde de einduitslag op 3-1 door een schitterende vrije trap in de kruising te schieten.

Volgende week speelt Roda JO13-1 thuis voor de competitie een belangrijke duel tegen FC Amsterdam. Een mooie tegenstander die in de stand evenveel punten heeft als Roda. We hopen weer op veel ouders, vrienden en andere jeugdteams die ons komen aanmoedigen.