JO13-3 speelt gelijk tegen Nieuwland

Op deze natte en druilige zaterdagmorgen mochten we om 7.15 uur verzamelen om de uitwedstrijd tegen Nieuwland te spelen. Na de toch wel deceptie van vorige week hadden de boys en girl deze zaterdag dan ook wat recht te zetten. Na een goede trainingsweek was het dan nu ook aan de toppers van de 13-3 om dit op het hoofdveld van Nieuwland te laten zien.

Dit lieten de toppers zich geen twee keer zeggen en lieten vanaf het fluitsignaal gelijk zien dat het voor Nieuwland geen makkelijk potje zou worden. Maar ook Nieuwland dacht er zo over. Hierdoor ontstond er een zeer aantrekkelijke pot met goed voetbal, heerlijke duels en veel passie. Helaas was het in de 6 minuut toch Nieuwland die uit een wat ongelukkig kluts de 1-0 op het score bord wist te zetten. Na de Rust bleef het speelbeeld redelijk het zelfde en ging roda op zoek naar de gelijkmaker. In de 7 minuut van de 2e helft was daar Sven die vanaf randje 16 met links heerlijk de 1-1 binnen schoot. Dit was dan ook de terechte eindstand waar beide ploegen mee konden leven.