JO13.1 speelt gelijk tegen Buitenboys

LEUSDEN - Zaterdag 1 oktober 2022

RODA 46 JO13.1 begon met een achterstand nadat er al na 3 minuten gescoord werd door Buitenboys. Na 10 minuten reageerde Roda met een mooie diepte pass van Ian waardoor Milan 1 op 1 met de keeper kwam te staan en zo de 1-1 kon maken. Niet veel later begon het voetbal aan de zijde van RODA er beter en verzorgder uit te zien en werd Denver diep gestuurd door Youri.  Denver passte de bal naar Milan bij de 1e paal die zijn 2e goal scoorde en 2-1 op het scorebord zette. Net voor rust werd de tegenstander bij een ingooi goed afgejaagd door Youri. Youri veroverde de bal en stuurde Ian diep die netjes de 3-1 in de verre hoek schoot. Na rust rond de 40e minuut werd er gescoord door Buitenboys met een harde afstandsschot over Finn heen en stond het 3-2. In de laatste 5 minuten scoorde Buitenboys met een vrije trap waarmee de eindstand op 3-3 werd bepaald .

Volgende week neemt RODA JO13.1 het thuis op tegen Hercules uit Utrecht.