JO14-1 verliest boeiend duel van ACV

Na 2 goede overwinningen (2-7 tegen Buitenboys en 3-2 tegen IJsselmeervogels), beleefde de JO14.1  afgelopen zaterdag een off-day tegen hekkensluiter ACV Assen.  In een boeiend duel op een nat Burg. Buiningpark werd het 2-3 voor de bezoekers.

Al binnen 4 minuten keken de rood-zwarten tegen een 0-2 achterstand aan. In de 7e minuut was de spanning alweer terug toen Jurre 'T mannetje de 1-2 tegen de touwen schoof op aangeven van Jasper Boerkamp.  De fase die hierop volgde had de gelijkmaker moeten opleveren, maar deze bleef voor rust uit.

In het 2e bedrijf van de wedstrijd gingen de mannen van trainer Timo van Dijk voor de overwinning, wat al snel de gelijkmaker opleverde.  Naoufal Arbaj kon makkelijk binnenschuiven naar goed voorbereidend werk van Kieron Mbabazi.

In de slotfase ging het helaas alsnog mis, toen ACV uit een afgevallen corner de winnende kon maken.  Casper Welmers had tot 2-maal toe de gelijkmaker nog op de schoen, maar trof lat en paal.

Aanstaande zaterdag heeft de ploeg een vrije zaterdag. Een week later staat wederom een thuiswedstrijd op het programma. In Leusden is om 12.30 uur WSV uit Apeldoorn de tegenstander.